Utrecht bowlen

U

Kom aankomende week eens lekker even in Utrecht bowlen. Hier zult u echt de dag van uw leven gaan hebben. Zo hebben we verschillende banen voor u beschikbaar die voor jong en oud leuk zijn. Er zijn maar liefst 16 verschillende bowlingbanen en daarnaast nog een aantal banen die in een speciaal thema zijn verhuld. Wilt u daar meer over weten? Ga dan snel naar onze website. Naast bowlen is er veel meer mogelijk bij onze baan in Utrecht. Zo kunt u bijvoorbeeld eerst een uurtje komen bowlen en daarna lekker komen steengrillen of iets in die richting. Ook is er op vrijdag en zaterdag avond speciaal voor de jongeren een avond vol gezelligheid en muziek. Op iedere vrijdag is er sowieso ook late night bowlen en daar moet u echt van leren houden. Gezellig met vrienden een balletje gooien en daarna stappen.

Ook voor de allerkleinste is Utrecht bowlen

We hebben net al een tipje van de sluier gegeven over de speciale banen voor de kleinste kinderen die komen bowlen bij ons. Kom daarom eens naar Utrecht bowlen. Maar wat zit er dan op die speciale banen? Nou deze banen zijn speciaal ingericht naar een speciaal jungle thema. Op die manier zijn kinderen hier helemaal in. Deze banen zijn wel echt bedoeld voor de allerjongste, wat ik hier mee bedoel is dat deze ook voorzien zijn van hekjes aan de zijkant. Wanneer u een avondje bowlen echt wilt beleven, combineert u dit natuurlijk bij ons. Voor de jongeren kun je deze omtoveren in een heuse nachtclub. Met verschillende elementen kunnen we dit helemaal omtoveren.

Meer dan bowlen bij ons

We vertellen altijd dat we meer te bieden hebben bij Utrecht bowlen dan alleen maar het balletje gooien zelf. je kunt namelijk ook nog eten en lekker drinken bij ons.