Muzikale dames voor je feest of event

M

Ben je betrokken bij de organisatie van een evenement en op zoek naar een bijzondere act? Kijk dan eens op de site van Dames Draaien Door. Wij zijn een professioneel boekingsbureau met uitsluitend vrouwelijke dj’s en artiesten.

Een interessant programma samenstellen voor een feest of event is niet altijd even gemakkelijk. Zeker als je vaker een bijzondere avond organiseert, zul je merken dat je bezoekers inmiddels wel wat gewend zijn en minder snel onder de indruk raken. De vrouwelijke artiesten van Dames Draaien Door weten echter overal de aandacht op zich te vestigen. Ze hebben stijl, zijn ervaren en bieden hoogstaand entertainment.

Van classic hits tot dance beats
De dj’s hebben met hun mixing skills al veel feesten, festivals en events opgeluisterd. Dit varieert van grote commerciële evenementen als Dance Valley en het Amsterdam Dance Event tot bruiloften en personeelsfeesten. Onze vrouwelijke dj’s zijn gespecialiseerd in verschillende genres, waaronder classic hits uit de 80s en 90s en dancestijlen als deep house, trance en tech house. Je vindt dus altijd een vrouwelijke dj met de voor jouw event gewenste draaistijl.

Ook violistes en zangeressen
Behalve vrouwelijke dj’s zijn er tevens diverse vrouwelijke muzikanten aangesloten bij Dames Draaien Door. Je kunt bij ons terecht voor een violiste, pianiste, percussioniste of saxofoniste. Ook hebben wij zangeressen, danseressen en presentatrices in ons bestand. Indien gewenst kunnen deze vrouwelijke artiesten worden geboekt in combinatie met een dj. Tot de stijlen die de muzikantes beheersen behoren onder meer pop, jazz, funk, r&b, house en soul.