Biofinity maandlenzen bestel je gewoon online!

B

Bent u op zoek naar lenzen die zo comfortabel zitten dat u ze de hele dag kunt dragen zonder er iets van te merken? Dan kunt u Biofinity contactlenzen van Cooper wellicht eens proberen. Deze lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel en zijn daardoor extra zacht. Ze bestaan voor bijna de helft uit water en zijn ook nog eens zeer zuurstofdoorlatend. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van het speciale “Aquaform Comfort Science” systeem, waardoor traanvocht langer vastgehouden wordt. Al deze unieke eigenschappen zorgen ervoor dat u deze lenzen heel de dag kunt dragen zonder problemen. Dus geen rode, geïrriteerde of branderige ogen meer.

Voor wie geschikt?
De maandlenzen van Biofinity kunt u overdag gebruiken. De lenzen zijn geschikt voor mensen die een oogsterkte hebben tussen de +6.00 en -10.00 dpt. De lenzen beschikken over een asferisch profiel aan de achterkant, dat ervoor zorgt dat er contrast verkregen wordt en een extra scherp zicht.

Reiniging belangrijk
Voor alle contactlenzen geldt dat het belangrijk is om ze op de juiste manier te reinigen. Dit is dus ook belangrijk bij Biofinity maandlenzen. Het gebruik van de juiste vloeistof is hierbij cruciaal. Niet alle lenzenvloeistoffen zijn geschikt voor alle lenzen. Reinigen met water is nooit een goed idee. Het is ook goed om er rekening mee te houden dat Biofinity maandlenzen na 30 dagen vervangen dienen te worden door nieuwe lenzen. Door bovenstaande punten in acht te nemen voorkomt u oogproblemen door vervuilde lenzen.

Daglenzen
Bij Lowlens kunt u terecht voor verschillende soorten daglenzen van diverse merken. Of u nu op zoek bent naar daglenzen met cylinder, daglenzen met leesgedeelte of gekleurde daglenzen, bij Lowlens zijn deze eenvoudig te bestellen. En een groot voordeel is dat u bij Lowlens geen verzendkosten betaalt voor leveringen binnen Nederland. Hoe klein het bedrag van uw bestelling ook is.